25 éves a ProLiant szervercsalád

A Hewlett Packard Enterprise a ProLiant szerverek születésnapját óriási meglepetéssel is ünnepeli.


A korai időszak

A '90-es évek eleje fontos időszak volt a történelemben. Komoly változások előtt állt a világ. Az IT területén is számos nagy jelentőségű bejelentés követte egymást: a Creative Labs bemutatta SoundBlaster hangkártyáját, Jarkko Oikarinen kifejlesztette az IRC-t, bemutatkozott az MS-DOS 4.0 és Steve Jobs NeXT számítógépe. Létrejött az F-Secure, a Linksys, a SanDisk és a Trend Micro.

Ebben az időszakban jelent meg az első ProLiant szerver is, a Compaq jóvoltából. A márka annyira sikeres lett, hogy a vállalattal történő fúziót követően a Hewlett Packard saját Netserver márkanevét nyugdíjba küldte, és megtartotta a ProLiant elnevezést. A két cég kifejlesztette az EISA (Extended Industry Standard Architecture) architektúrát, amellyel letették a SIAS (Standard Industry Architecture Server) piac alapjait. Az új platformmal a rendszerek hibatűrő képesség és kezelhetőség tekintetében csúcsokat döntöttek a 90-es évek elejére.

A HP és a Compaq az ezredfordulón vezető szerepet töltöttek be a PCI-X fejlesztésében. Szintén a közös munka eredménye lett a szerverek belső kapcsolatait biztosító, nagy sebességű InfiniBand kifejlesztése és standarddá tétele, melyből a ProLiant termékcsalád is sokat profitált.A hibrid IT felé

A legújabb, tizedik generációs HPE ProLiant szerverek - az elődök nyomdokain haladva - a kis- és középvállalatok IT-rendszerének gyors, egyszerű modernizálását kínálják. Az Intel Xeon processzorokra alapuló platform a hibrid IT minden előnyét elérhetővé teszi: a hagyományos informatikai infrastruktúrát ötvözi a felhők kínálta lehetőségekkel.


Ennek köszönhetően könnyebb lesz a változó környezethez való alkalmazkodás. Csökken a tradicionális tárolók szűk keresztmetszetének hatása, felgyorsulnak az adatbázis műveletek, és megnő az analitikai feladatok végrehajtásának teljesítménye.
Egyedi biztonsági megoldásai hardverszinten teszik védetté az adatokat, kategóriájában legjobb malware-észlelési képességei pedig megakadályozzák a vállalati információk erős védelmét.

A HPE Gen10 szerverek nagyvállalati szintű képességeket kínálnak KKV árszinten - 3 év gyártói garanciával. Konfigurálhatóságuk miatt a szerverek bonyolultabb üzleti igények kielégítésére is alkalmasak. Az ügyfelek igényeihez alkalmazkodó, egyszerű, biztonságos ClearOS operációs rendszer induló költségek nélkül, több mint 100 választható alkalmazással bővíthető.

Ünnepi meglepetés

Az új kiszolgálókra történő átállás megkönnyítése érdekében a Hewlett Packard Enterprise szerverakciót hirdetett a ProLiant márkanév 25 éves születésnapja alkalmából.

Az Accelerated Trade-In (ATI) program keretében minden új, akciós HPE ProLiant szervert vásárló ügyfél régi - még működőképes - szervereit visszavásárolja a cég – maximum 600 euró értékben.

Ezen felül, ha a kiszolgáló mellé Microsoft Windows Server 2016 ROK licencet is vásárol, akkor - 500 euróig - extra visszatérítést kaphat az ügyfél.


A végfelhasználóknak szóló akció 2018. október 31-ig (vagy a készlet erejéig) tart.

Csak az új HPE ProLiant DL325/360/380/385 Gen10, illetve ML110/350 Gen10 azon modelljei vesznek részt, melyek a promóciós listában szerepelnek.

További feltétel, hogy a visszavásárlásra felajánlott termékek legalább 6 hónapon keresztül az ügyfél jogi tulajdonát kell képezzék. Az Accelrated Trade-In akció keretében ügyfelenként maximum 5 darab szerver vásárlásánál érvényesíthető a visszatérítés.

További információk: http://szerverakcio.hitblog.hu/Cimkék

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Hewlett Packard Informatikai Kft., valamint a promóció szervező ügynöksége visszavonásig elektronikus vagy telekommunikációs úton megkeressenek, valamint további termékinformációt, marketing tartalmú megkeresést küldjenek a megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzleti célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatokat a hatályos törvények alapján kezeljük, a megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

*Kérjük, hogy a csillaggal megjelölt mezőket mindenképp töltse ki. Köszönjük.