A Mercedesnek új partnere van a HPE személyében

A jövő a leggyorsabbaké, és ez a mondás hol is lenne találóbb, mint a Forma-1-ben?


Az amerikai vállalat abban fog segíteni, hogy javítsa a teljesítményüket új technológiai megoldásokon keresztül.

A HPE (vagyis Hewlett Packard Enterprises) és a Mercedes F1-es csapatának az együttműködésének célja, hogy a működési hatékonyságot, az autó teljesítményét, és az általános technológiai folyamatokat javítsák.


Az együttműködés kezdeteként a Mercedes már Kanadába meghívta a HPE embereit. A németek sokat várnak a közös munkától, mondván: "A HPE segítségével gyorsabban tudjuk majd feldolgozni, és kielemezni az adatokat, hogy a csapat minél hamarabb tegye azt, amihez a legjobban ért. A jövő a leggyorsabbaké, és ez a mondás hol is lenne találóbb, mint a Forma-1-ben?"

A partnerek több évre terveznek, már egy ütemtervvel is rendelkeznek, hogy a gyárban és a pálya mentén is ki tudjanak alakítani olyan automatizmusokat, amiknek köszönhetően javulhat a teljesítményük, és a mérnökök is jobban tudnak koncentrálni az autó fejlesztésére.

Az Apollo elnevezésű nagyteljesítményű számítástechnikai rendszert pedig arra használhatja majd a Mercedes, hogy komplex versenyszimulációkat futtassanak rajta. A mérnököknek így lehetőségük lehet gyorsabb döntéseket hozni a versenyek előtt, közben és után, mivel a program segítségével tájékozottabbak lehetnek.


Forrás: https://hu.motorsport.com/f1/news/a-mercedesnek-uj-partnere-van-a-hp-szemelyeben/3121778/

Cimkék

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Hewlett Packard Informatikai Kft., valamint a promóció szervező ügynöksége visszavonásig elektronikus vagy telekommunikációs úton megkeressenek, valamint további termékinformációt, marketing tartalmú megkeresést küldjenek a megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzleti célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatokat a hatályos törvények alapján kezeljük, a megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

*Kérjük, hogy a csillaggal megjelölt mezőket mindenképp töltse ki. Köszönjük.