Adat-virtualizáció a HPE SimpliVity-vel

Hiperkonvergens megoldás egyszerűsíti és rugalmasabbá teszi a vállalati informatikai rendszereket, költséghatékonyságot kínálva az adatközpontoktól - az asztali gépek virtualizációjáig.Megoldás az adatproblémára

Miközben a hagyományos IT-ra fordított költségvetés általában csökken, a felhős szolgáltatásokat célzó anyagi erőforrások növekvőben vannak. A hiperkonvergens infrastruktúra (HCI) elősegíti ezt a bővülést: a Gartner tavaly októberi becslése szerint 2017-ben éves szinten 48 százalékos emelkedés volt ezen a téren.

A számítási, tárolási és hálózatkezelési funkciók egyetlen rendszerben való egyesítése ugyanis egyszerűbbé teszi az adatközpontokat – valamint a skálázhatóságra is jótékony hatással van. A hiperkonvergencia emellett megoldja a hagyományos IT-modellek számos problémáját. Választ kínál például az adatproblémára, vagyis az exponenciálisan növekedő adatmennyiség nehéz kezelhetőségére.


Hatékonyság-növelés és költség-megtakarítás

A HPE SimpliVity az iparág legteljesebb hiperkonvergens platformját nyújtja, beépített adatvédelemmel elérhetővé téve az összes IT-infrastrukturális és adatszolgáltatást a virtualizáció számára. Alkalmazása átlagosan 69 százalékkal mérsékeli a virtualizált környezetek birtoklási összköltségét (TCO) és hasonló jótékony hatással van az rendszerek összetettségre is. Használatba vétele 10:1 arányú eszközszám-csökkenést eredményez, miközben a storage hatékonysága akár ötvenszeresére is nőhet. A felhő agilitását, könnyű használhatóságát és gazdasági előnyeit kínálja az on-premise rendszerek felügyeleti, teljesítménybeli és védelmi paraméterei mellett.

A szoftveresen meghatározott hiperkonvergens infrastruktúra x86-os, ipari szabványoknak megfelelő szervereken fut. A HPE SimpliVity technológia a hypervisor alatt minden IT-infrastruktúrát és szolgáltatást magába olvasztva skálázható, 2U méretű rack eszközként áll rendelkezésre. Kettő vagy több fürt federációt képezve jelentősen skálázható megosztott erőforráskészletként érhető el a vállalati felhasználók számára.

Folyamatos az adattömörítés és deduplilkáció a SimpliVity OmniStack Data Virtualization Platformnak köszönhetően, mely 90 százalékos kapacitásmegtakarítást garantál az elsődleges storage-eken és a biztonsági mentéseken. Beépített ellenállóképessége sávszélesség-hatékony backupot és replikációt nyújt. Az adatok integritásának és rendelkezésre állásának legmagasabb szintjét biztosítva szükségtelenné teszi a korábbi adatvédelmi megoldások használatát.

Regisztrálok a HPE Simplivity Akadémiára

A szabályalapú, virtuális gép központú kezelőfelület egyszerűsíti a napi feladatok elvégzését, produktívabbá téve a fejlesztői csapatokat és a felhasználókat.

A HPE SimpliVity 380 Gen10 négy különböző modellje az alig néhány virtuális géppel rendelkező vállalkozásoktól kezdve a több ezer VM-mel bíró vállalatok igényeit egyaránt képes kiszolgálni. Az akár összesen 22 mag számítási teljesítményét kínáló Intel Xeon processzorokra alapuló termékek RAID 5 vagy RAID 6 tömbbe szervezett SSD-i 3-tól akár 40 TB kapacitásig skálázhatók, akár 1,5 TB kapacitást megközelítő memóriakonfiguráció mellett.

Adatközponti konszolidáció mellett kis- és középvállalati igényeket, asztali gépek és tier-1 alkalmazások virtualizációját, számításifelhő-igényeket, adatvédelmi követelményeket és agilis infrastruktúrájának köszönhetően tesztelési, fejlesztési környezeteket egyaránt képes kiszolgálni a HPE SimpliVity.

 

Kézzelfogható előnyök

A hiperkonvergens infrastruktúra platform hatékonyságát mutatja egy, a Fortune 50-be tartozó, sokmilliárd dollár értékű pénzügyi vállalat példáján keresztül. A világszerte hat adatközpontba kihelyezett több mint 80 racknyi hagyományos infrastruktúra nyújtotta teljesítményt - az átállást követően - három adatközpontra és a korábbi mennyiség tizedére csökkentett rack biztosítja.

Megszűnt a dedikált tárolóplatformok és speciális célú WAN optimalizációra szolgáló appliance-ek iránti igény a váltást követően. Az üzletfolytonosság és a katasztrófa-helyreállítás magas szintjét három kontinens mintegy négyezer virtuális gépe élvezi. Az egyszerűsített és egyesített kezelőfelület csökkentette az IT-alkalmazottak repetitív feladatait.  Fontos előny, hogy egyszerűbbé vált a terméktámogatás és az infrastruktúra bővítése.

Ötéves szinten 100 millió dolláros megtakarítást várnak a projekttől a befektetési és a működési költségek megtakarítása tekintetében. Éves szinten pedig közel félmillió dollárral csökken a kiszolgálók áramszámlája - az átállásnak köszönhetően.

 

A hagyományos IT-rendszerek nem tudnak lépést tartani az adatrobbanás problémájával, rugalmatlanok a folyamatosan változó igények kiszolgálásában. Ezzel szemben a HPE SimpliVity hiperkonvergens infrastruktúrája költséghatékony, egyszerűen felügyelhető és bővíthető megoldást kínál a vállalatok informatikai szükségleteinek magas szintű ellátására.

Regisztrálok a HPE Simplivity Akadémiára

Cimkék

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Hewlett Packard Informatikai Kft., valamint a promóció szervező ügynöksége visszavonásig elektronikus vagy telekommunikációs úton megkeressenek, valamint további termékinformációt, marketing tartalmú megkeresést küldjenek a megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzleti célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatokat a hatályos törvények alapján kezeljük, a megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

*Kérjük, hogy a csillaggal megjelölt mezőket mindenképp töltse ki. Köszönjük.