HPE Primera storage

Garantáltan zéró adatvesztés!


Felhőalapú gépi tanulási algoritmusainak köszönhetően a HPE Infosight képes a tárolók és alkalmazások közötti meghibásodások 86 %-át előre jelezni és megakadályozni.

 

Ezen képesség birtokában a Nimble és a 3PAR technológiáit ötvöző Hewlett-Packard Enterprise tárolórendszer 100 %-os rendelkezésre állást nyújt a storage tekintetében is maximumra törekvő vállalatoknak.

 

Szemben a monolitikus operációs rendszerekkel, a HPE Primera szolgáltatásközpontú operációs rendszeren alapul. 

Az adatszolgáltatások telepítése, frissítése és újraindítása így egymástól függetlenül mehet végbe. Ezzel pedig a frissítések legnagyobb részénél kiiktathatók a kockázatok és a node-ok újraindításának szükségessége. Más rendszerekben előfordulhat, hogy rendszerleállásnál még nem íródik ki minden a diszkre, de a HPE Primera cache memóriája akár 50 évig is megőrzi az adatokat.

 

Az extrém alacsony késleltetés, a folyamatos erőforrásterhelés-kiegyenlítés, az azonnali failover és a tetszőleges skálázhatóság teszi annyira megbízhatóvá és hatékonnyá a HPE Primerát.

 

Műszakilag sosem elavuló megoldásról van szó, hiszen három évente teljes technológiai megújuláson esnek át a rendszerek, külön költség nélkül.

 

 A tárolórendszer alkalmazásba vételi, emberi beavatkozást igénylő üzemeltetési és skálázási ideje a Hewlett-Packard Enterprise tesztjei szerint akár 93 %-al is csökkenhet.

 

A HPE OneView, a HPE Synergy és a HPE Primera együttese a mindennapi feladatok automatizálásával a felhőben tapasztalt sebességgel és skálázhatósággal biztosítja a rendszerek üzembe helyezését, ami minden korábban képzeltnél gyorsabbá teszi az alkalmazásfejlesztést.

Cimkék

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Hewlett Packard Informatikai Kft., valamint a promóció szervező ügynöksége visszavonásig elektronikus vagy telekommunikációs úton megkeressenek, valamint további termékinformációt, marketing tartalmú megkeresést küldjenek a megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzleti célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatokat a hatályos törvények alapján kezeljük, a megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

*Kérjük, hogy a csillaggal megjelölt mezőket mindenképp töltse ki. Köszönjük.