HPE Synergy: hibrid IT egyszerűen

Itt van az új generációs blade infrastruktúra!


Új generációs blade infrastruktúra képében lép szintet a Hewlett Packard Enterprise hibrid IT koncepciója. A hagyományos környezetet a kódként definiált infrastruktúra DevOps-képességével és a felhő rugalmasságával ötvözi, méghozzá egyetlen, a vállalat házon belüli adatközpontjában.

A HPE Synergy magas szinten integrált virtualizációs platformokkal, a hardver és a virtualizációs szoftver menedzsmentje tökéletesen együttműködik. Támogatja az infrastruktúra független konténertechnológiát, a Docker konténerek bármely környezetben (virtuális gép, OpenStack, nyilvános felhő, fizikai szerver) futtathatók.

Az adatközpont-üzemeltetési feladatok automatizálása és egységesítése megszünteti az ad hoc frissítésből adódó anomáliákat és a hosszúra nyúló hibakereséseket. A vállalati IT baseline betartása rutinfeladattá válik, különösen, hogy kevesebb szakértővel is magabiztos marad az üzemeltetés. A közös infrastruktúra használata a csoportokba gyűjtött erőforrás halmazokhoz és az infrastruktúra valamennyi komponensének egyetlen közös pontból történő felügyelete szintén egyszerűsíti a hibrid IT rendszerek kezelését.

A HPE Synergy véget vet az értelmetlen korlátozásoknak a blade környezetben. Mivel már a legerősebb processzorok is használhatók, többé nem lesznek „kihűthetetlen” gócok a gépteremben. Az erősebb CPU-knak és a megnövelt memóriakapacitásnak köszönhetően a virtualizációs és operációs rendszer licencek jobban kihasználhatóvá válnak.


Cimkék

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Hewlett Packard Informatikai Kft., valamint a promóció szervező ügynöksége visszavonásig elektronikus vagy telekommunikációs úton megkeressenek, valamint további termékinformációt, marketing tartalmú megkeresést küldjenek a megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzleti célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatokat a hatályos törvények alapján kezeljük, a megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

*Kérjük, hogy a csillaggal megjelölt mezőket mindenképp töltse ki. Köszönjük.