HPE hálózati megoldások a Tottenham Hotspur új szuperstadionjában

A klub megújuló arénájának technológiai ökoszisztémájában a Hewlett Packard Enterprise kulcsfontosságú szerepet tölt be.

aruba

Mozgatható, cserélhető pályák

Idén adják át a londoni csapat speciális új stadionját. A labdarúgó-mérkőzéseknek helyszínt adó létesítmény különlegessége duplapályás kialakításában rejlik. Míg alapértelmezettként a megszokott európai futballpályát láthatják a nézők, azt kevesebb mint fél óra alatt el lehet tüntetni egy jelentős részben automatizált mozgatórendszer segítségével, hogy a helyén egy műfüves amerikaifoci-pálya jelenhessen meg. A brit klub ugyanis megállapodást kötött az észak-amerikai NFL-lel, így néhány meccs a londoni sportközpontban zajlik majd, az idő java részében rejtetten, darabokban pihenő felületen.

Többek között ennek a megoldásnak is köszönheti a Tottenham Hotspur stadionja, hogy ez lesz a világ egyik, technológiailag legfejlettebbnek számító sportlétesítménye. A futballklub ezzel egyben a legnagyobb londoni labdarúgó-stadiont is birtokolni fogja: összesen 61.559 fő befogadására lesz képes. És nem csak sporteseményeknek adhat helyet; a tervezők tekintettel voltak arra, hogy koncertek rendezéséhez is megfelelő kialakítást hozzanak tető alá.


Jövőálló hálózati infrastruktúra

A pályákon nyújtott küzdelmek látványát élvező közönség a Hewlett Packard Enterprise fejlett technológiai vívmányainak köszönhetően zavartalanul szórakozhat majd. A Tottenham Hotspur hivatalos IT-hálózati és vezetékmentes infrastruktúra partnereként a HPE feladata a (mobil)kommunikációs rendszer kiépítése, melyhez a vállalat tulajdonában levő, hálózati megoldásokat nyújtó Aruba termékskálát használja fel. A HPE Pointnext szolgáltatásának támogatásával pedig a létesítmény nem csupán az aktuális, hanem a jövőbeni igények kiszolgálására is tökéletesen alkalmassá válik.

Ezt a képességét annak köszönheti, hogy az 1882-ben alapított labdarúgó klub vezetése már a tervezéstől kezdve elkötelezte magát a modern technológia használata mellett. Ennek keretében a sportközpont informatikai infrastruktúrájának tervezését és építését már az alapok meghatározásakor figyelembe vették, így a hálózati csatlakozás a létesítmény teljes területén 21. századi minőségben áll az oda látogatók rendelkezésére.

A Tottenham Hotspur felismerte, hogy a rajongói élmény átalakításának feltétele a digitálissá válás – már az alapoktól kezdve. Örömmel támogatjuk a klubot ebben az utazásban, intelligens megoldásaink és Pointnext szakértelmünk felhasználásával egy valóban digitális stadion alapjait hozzuk létre. A klubbal kötött partnerségünk további fejlesztések előtt nyitja meg az utat, és egyben gazdag, egyedi környezetet nyújt a stadionba látogatók számára” – nyilatkozta Marc Waters, a Hewlett Packard Enterprise nagy-britanniai és írországi részlegének ügyvezető igazgatója.

Cimkék

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Hewlett Packard Informatikai Kft., valamint a promóció szervező ügynöksége visszavonásig elektronikus vagy telekommunikációs úton megkeressenek, valamint további termékinformációt, marketing tartalmú megkeresést küldjenek a megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzleti célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatokat a hatályos törvények alapján kezeljük, a megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

*Kérjük, hogy a csillaggal megjelölt mezőket mindenképp töltse ki. Köszönjük.