Kisebb költség, nagyobb hatékonyság a hibrid IT-vel

Rugalmas, könnyű és még gyors is?


A rugalmas, könnyű és gyorsan finomhangolható erőforrások révén az ügyfelek jobban ki tudják használni az infrastruktúrájukban rejlő lehetőségeket. A ma elérhető legmagasabb szintű automatizáció leveszi az üzemeltetés válláról a terheket, így az emberi erőforrás jobban kihasználhatóvá, a hibrid IT rendszerek pedig reszponzívabbá válhatnak. Ezzel párhuzamosan csökken a fojtogató szakemberhiány, hiszen kevesebb szakértővel is magabiztosan üzemeltethető HPE Synergy.

A kapcsolódó költségek optimalizálásával, például a kihasználatlan kapacitás eltávolításával lényegesen alacsonyabb birtoklásiköltség-szint mellett biztosítható a megszokott on-site rendszerekhez képest magasabb színvonalú üzemeltetés. A Hewlett-Packard Enterprise Synergy megoldása növeli a produktivitást és az egész adatközpontra kiterjedő ellenőrzést. Az üzletfejlesztést elősegítő változások másodpercek alatt életbe léptethetők a komponálható infrastruktúrának köszönhetően.

A hagyományos informatikai megoldások túlságosan rugalmatlanok a modern üzleti igények kielégítésére. Az on-premise és a felhő előnyeinek ideális kombinációjával létrejövő hibrid IT viszont nem csak üzleti értéket és versenyelőnyt, hanem az informatika nagyobb felelősségvállalását is magával hozza.


Cimkék

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Hewlett Packard Informatikai Kft., valamint a promóció szervező ügynöksége visszavonásig elektronikus vagy telekommunikációs úton megkeressenek, valamint további termékinformációt, marketing tartalmú megkeresést küldjenek a megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzleti célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatokat a hatályos törvények alapján kezeljük, a megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

*Kérjük, hogy a csillaggal megjelölt mezőket mindenképp töltse ki. Köszönjük.